diumenge, 1 de setembre del 2013

Les Coves del Drach, Petra, Porto Cristo

Avui ens hem llevat i hem descobert que a la cuina no hi podem deixar menjar sense tancar. Estava ple de formigues! El primer que hem fet en sortir fora, és mirar que l' aranya del cotxe no estigués per dins. Imagina´t que surt per algun racó mentre estem fent carretera! Res, no hi era.



Avui hem decidit anar a les Coves del Drach, a Porto Cristo. Unes coves que pels Mallorquins no són gaire maques per la posada en escena al turisme però que per qui no les coneix, sempre ve de gust veure-les almenys una vegada.





































Desprès d'escoltar un petit concert de música clàssica en directe, dins de les coves, hem pujat a les petites barquetes que ens duien pel llag subterrani. Els nens estaven contents perquè ens ha tocat els primers a la barca!





En sortir, hem anat a Porto Cristo, un poblet amb encant, amb barquetes i on per casualitat, en ser diumenge, hi havia un petit mercat on hem enganyat l' estòmac comprant uns xurros, i unes empanades de carn típiques de Mallorca.
 
 
Com no podía faltar, també hem entrat en alguna botigueta de souvenirs on em comprat una pulsera, un clauer i dos rellotges.








Com que ja ens ha entrat la gana, em fet camí cap a Petra on hem provat el tembat al Celler de Petra, un poble prop de Manacor que en Toni ens va recomenar. (el plat també)

El Celler, típic de Mallorca, és com una taverna medieval entre columnes de pedra, la llar de foc, etc. Un cop entaulats, la gent fent cua per entrar.








Camí de Petra, vam veure una mena d'exposició de Dinosaures.














 

En sortir de Petra hem anat a banyar-nos a Cala Mesquida i a Cala Torta, i tot i que per anar a Cala Torta hem hagut de agafar un molt mal camí, no hem pogut banyar-nos en cap de les dues perquè hi havia bandera vermella. Així que directament, hem anat cap a la casa i hem tingut el temps just per fer-nos l´ultim banyet del dia a la piscina.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada