dimecres, 4 de setembre del 2013

Cala es Carbó, es Caragol, es Dolç, Cala Figuera i Es Trenc

Avui és un dia intens.
De bon matí hem anat a la Colònia Sant Jordi on ens esperava una barqueta sense patró. Durant tres hores hem navegat per les tres cales (es Dolç, es Carbó i es Caragol). Hem conduït tots quatre, amb molt de compte en trencar les onades. Ens hem banyat a alta mar davant d'es Caragol i després hem portat la barca fins vora la platja d'es Carbó on hem tirat l'àncora. Per cert, ens ha costat que l'àncora s'agafés bé a la sorra.. (principiants!).








Desprès de l' aventura, hem dinat al passeig marítim. Hem demanat una paella d' arròs a la marinera. Esperàvem una paella de marisc i ens han portat un arròs caldòs. Ens hem equivocat al demanar però estava boníssim.

 
 
 
 



Ja amb la panxa plena, no podiem anar a banyar directament així que hem preguntat a un dels cambrers per anar a veure un dels fars del sud, però ens ha recomenat visitar Cala Figueres així que per fer temps, hem agafat el cotxe i ens hi hem acostat.









El poble de Cala Figueres, encantador. Un poble de pescadors on te una entrada de mar fantàstic. Hem pogut veure com arribaven tres vaixells de pesca i ens hem acostat a veure el peix que hi duien. Poc després hem marxat cap a Es Trenc, pel camí per Ses Salines, on hem pogut veure la muntanya de sal.



















Un cop a Es Trenc hem arribat al parking on per primer cop hem hagut de pagar per deixar el cotxe al pàrking. Tot i que ha pagat la pena.. o no?



 





Es fa fosc i tornem cap a casa contents del dia que hem passat!

 



 









 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada